dilluns, 23 de març del 2009

DownloadHelper i google Docs

Hola companyes!!

La setamana passada vàrem estar treballant el google docs i també ens vam descarregar als ordinadors de la Universitat, el programa DownloadHelper, el qual serveix per editar vídeos.

El programa Docs ens permet crear un únic document compartit amb el grup de treball pertanyent, prèviament s'ha de fer una carpeta convidant a totes les companyes del grup. Aquest programa ens permet que cada una de nosaltres indrudueixi noves aportacions al treball des de qualsevol lloc.

L'altre programa treballat, va ser el DownloadHelper. Aquest ens permet crear el vídeo educatiu que hem d'entregar la pròxima setmana. Ens el vam descarregar i desprès vam estar descobrint-lo una mica per així, a l'hora d'editar-lo, siguès una mica més fàcil la seva utilització.

Doncs, això és tot per aquesta setmana.

un petonet!!!

dissabte, 14 de març del 2009

Bloc de notas, utilització del Word i repartiment de treballs!!


Hola gent,


Les sessions d'aquesta setmana han sigut molt diferents l'una de l'altra, ja que un dia vam crear un bloc de notes a través del Goggle. Aquest bloc ens permet guardar webs d'interès. També té l'opció de crear una carpeta amb tots els membres d'un grup, i qualsevol persona d'aquest , pot penjar-hi les seves webs interessants per així poder-ho visualitzar des de qualsevol lloc.


Un altre dia vam estar treballant les opcions, desconegudes per la majoria de la gent, del programa Word. Vaig poder aprendre com l'ordinar pot fer-te l'índex i numerar tot el document ( portada, índex, redactat) tot donant-li unes instruccions una mica complexes. Ho vaig trobar una mica complicat però suposo que amb experiència, ho arribaré a dominar.


Per finalitzar, l´última sessió va estar dedicada a l'explicació de les diferents guies que haurem de treballar en grup per després fer una exposició a classe.

Estic contenta perquè el meu grup format per "Pat, Cristy, Al" i evidentment, jo, ens ha tocat la guia 1: Jocs digitals, programari i educació infantil.

Estic segura que farem un bon Treball!!!


La setmana que bé, més!